Now Reading
Beweging waar je blij en gezond van wordt! Nu met 10% plusserkorting

Beweging waar je blij en gezond van wordt! Nu met 10% plusserkorting

Dat lichaamsbeweging goed is voor onze gezondheid is niets nieuws. Zoekt u een bewegingsvorm waar u meer energie van krijgt dan u erin stopt, bijzonder effectief is en vooral heel leuk is om te doen? Dan is de bellicon® minitrampoline de juiste keuze!

Vader en zoon, Remy en Nick Draaijer van bellicon Nederland brengen met veel passie de bellicon® onder de aandacht bij ouderen om hen te wijzen op de vele gezondheidseffecten en de verbetering van kwaliteit van leven. “Wij vinden het belangrijk dat mensen zich fit, goed, energiek en meer ontspannen voelen. Bewegen op de bellicon® zorgt ervoor dat u dit soort resultaten kunt boeken.”

De bellicon® kan effectief worden ingezet om vele ouderdomsklachten te lijf te gaan, maar hij kan ook preventief worden ingezet:

  • Door het bewegen tegen de zwaartekracht verstevigen uw botten zodat osteoporose kan worden tegen gegaan
  • Uw evenwicht verbetert doordat coördinatie en reflexen worden getraind
  • Afvalstoffen worden sneller afgevoerd doordat het lymfedrainage proces enorm wordt gestimuleerd, zodat u sneller herstelt. Hierdoor werkt de bellicon® bijzonder effectief bij lymfoedeem
  • Versterking van uw blaas- en bekkenbodemspieren
  • Effectief calorieën verbranden om uw gewicht onder controle te brengen en te houden
  • Ontspanning van de spieren, met name de rug- en nekspieren, ter voorkoming van rug- en nekklachten
  • Het stimuleren van de bloedsomloop en het verlagen van de bloeddruk door een rustige cardiotraining
  • Artrose preventie en behandeling doordat er geen schokbelasting plaatsvind in uw gewrichten

Steeds meer artsen en therapeuten onderschrijven bovenstaande en adviseren de bellicon® voor hun patiënten:

Dr. Klatte (65) heeft al veel positieve effecten van de bellicon® bij zijn patiënten vastgesteld: “De bellicon® heeft een gunstig effect bij rugklachten omdat het een low-impact methode is, door de enorme elasticiteit. Daarnaast worden de botten op een gunstige manier belast, waardoor de botcellen worden geactiveerd en daardoor een gunstig effect heeft bij osteoporose.”

Oedeemtherapeute Annette (54), zelf ervaringsdeskundige op het gebied van lymfoedeem, heeft altijd Therapeutisch Elastische Kousen (TEK) gebruikt hiertegen. Het vermoeide gevoel en de beenkrampen bleven echter aan, ondanks de TEK. Sinds Annette de bellicon® is gaan gebruiken is er veel veranderd: “Inmiddels train ik 20–30 minuten per dag op de bellicon®. Ik heb geen beenkrampen meer en de hele dag lichte benen. Af en toe draag ik geen TEK. Wat een vrijheid!”

Gebruik de bellicon® trampoline, om optimaal te kunnen genieten!

Veel enthousiaste gebruikers gingen u al voor:

Diana (52): “Je maakt gelukshormonen aan die je geest tot rust brengen. Sinds ik hem gebruik voel ik mij kiplekker, heb energie voor tien, geen last meer van hoofdpijn, mijn verzakking of gewrichten en slaap ik weer goed.”

Mevr. A. (64): “Je wordt er blij van. Je hoeft eigenlijk niet zo hoog te springen, maar de bounce beweging op zich is al genoeg. Je wordt uitgedaagd om je balans goed te krijgen, door allerlei coördinatie-oefeningen. Ook als je een blessure hebt, dan kun je bijna altijd de bellicon® gebruiken om te herstellen. Mijn man is er nu ook enthousiast mee begonnen.”

bellicon®, trainen op de trampoline voor een optimale gezondheid
De leukste en effectiefste manier om fit te worden en te blijven!

Bewegen op de bellicon® trampoline maakt u blij en zorgt voor lichamelijke en geestelijke fitheid. De bellicon® onderscheidt zich van andere minitrampolines door zijn soepele springmat en elastische elastiekringen in plaats van stugge metalen veren die een schokbelasting geven. De bellicon® is een kwaliteitsproduct (Made in Germany) en ooit ontworpen voor revalidatiedoeleinden, maar het is ook een uitstekend fitnessapparaat. U ervaart een compleet nieuwe manier van bewegen, waarbij u de bewegingsintensiteit zelf kunt bepalen. Dit maakt de bellicon® geschikt voor jong en oud. De afzonderlijke elastiekringen zijn qua sterkte af te stemmen op uw lichaamsgewicht.

bellicon® gebruikers zijn in de wolken door de zachtheid en de dynamiek van de trampoline, door het gevoel van het ‘bouncen’, de dynamische wissel tussen op-en-neer veren en de vele bewegingsmogelijkheden. Eventueel met muziek of voor de TV, is deze vorm van bewegen zeer eenvoudig om thuis te doen. Omdat de trampoline ook met handgrepen wordt aangeboden, kunnen vooral oudere mensen zonder gevaar op deze trampoline oefenen.

Preventietraining met de bellicon® trampoline
Trainen op de bellicon® levert al na een korte gebruiksduur merkbare voordelen voor de gezondheid op. Door het herhaalde op-en-neer bewegen worden de spieren permanent aangespannen en ontspannen. Deze duw- en trekimpulsen versnellen de stofwisseling en zorgen voor een verbeterde doorbloeding van de weefselstructuur. Zodoende is ze ook een bijzonder werkzame training voor hart- en bloedvaten. Bovendien versnelt de pompwerking van de spieren de lymfekringloop, die ook medeverantwoordelijk is voor de afvoer van afvalstoffen en de versterking van het afweersysteem.

See Also
koud

Kraakbeen en ook tussenwervelschijven worden door druk- en trekkracht gevoed. Bij gebrek aan voldoende beweging verliest het kraakbeenmatrix zijn substantie. Bewegen op de super elastische trampoline levert veel voordelen op door de zachte vering, waardoor druk op de gewrichten tot een minimum wordt beperkt.

Opbouw van spieren
Door de wisselende zwaartekracht met een trampolinetraining, worden alle spieren reactief geprikkeld. Ook de lichaamshouding en de bekkenbodem- en blaasspieren profiteren van deze wisselende belastingen.

Gewichtsbeheersing
Door de training wordt de algehele stofwisseling sterk gestimuleerd. Ze zorgt ook voor een verbeterde peristaltiek en dus ook voor een kortere spijsvertering. Op de bellicon® verbrand u meer calorieën dan andere vormen van bewegen!

Evenwicht en harmonie
De instabiele springmat zorgt voor een continue aan- en ontspanning van uw spieren ter controle van uw evenwicht. Deze coördinatietraining werkt vooral preventief bij vallen. Het reactievermogen van de spieren neemt toe en zorgt ervoor dat het lichaam zijn reflexen bijvoorbeeld op ijs of bij het struikelen optimaal benut.

Wilt u meer weten over wat de bellicon® voor uw gezondheid kan betekenen? Ga naar www.bellicon.nl of neem contact met ons op!

bellicon nederland
Kamerlingh Onnesstraat 40, 2041 CC Zandvoort
Email: info@bellicon.nl
Website: www.bellicon.nl
Telefoon: +31 (0)23 57 318 35

AANBIEDING VOOR LEZERS VAN VIJFTIGPLUS.NL
Ontvang 10% korting op de bellicon® (geldig t/m 29-11-15). Gebruik de code “vijftigplus15” in de webshop van bellicon.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top