Now Reading
Belangen website-tip

Belangen website-tip

Goedemorgen lieve lezers, het is weer maandag! Zijn we allemaal weer klaar voor een nieuwe week? Nou, ik wel! En ik heb dan ook weer een website-tip voor jullie. Deze keer een belangenbehartiger. Eentje die we allemaal al wel kennen, denk ik. ANBO.

ANBO
De ANBO presenteert zichzelf op een sterke manier. Lees hieronder maar eens:
ANBO, de grootste belangenorganisatie voor senioren, wil de belangenbehartiger zijn voor alle huidige én toekomstige senioren in Nederland. ANBO zet zich in voor het behoud en verbetering van kwaliteit van leven voor de huidige en toekomstige generaties senioren met de nadruk op emancipatie, participatie, solidariteit tussen de generaties en keuzevrijheid. ANBO draagt bij aan sociale veranderingen en biedt toegevoegde waarde aan het leven van haar (potentiële) leden door het bieden van individuele en collectieve belangenbehartiging, betrouwbare en deskundige informatie, diensten en ledenvoordelen.

ANBO gelooft in een maatschappij, waarin een ieder blijvend, volwaardig kan participeren en waarin een ieders waarde en kwaliteiten blijvend worden erkend en benut. Waarden geven aan wat we als ANBO belangrijk vinden in het omgaan met elkaar en met onze relaties, zowel binnen als buiten de vereniging.

Alles draait bij ANBO om de leden. Als lid van ANBO helpt u ons in ons werk als belangenbehartiger van senioren en u profiteert bovendien van de vele voordelen en kortingen van het ANBO-lidmaatschap. Denk daarbij aan: fikse korting bij zestien zorgverzekeraars, een belastinginvulservice, hulp bij invullen huur- en zorgtoeslagformulieren, gratis acht keer per jaar het ANBO Magazine, besparen op de energierekening met het ANBO Energiecollectief, korting op reizen, uitstapjes en artikelen, nieuwe mensen ontmoeten en deelnemen aan activiteiten in uw buurt.

See Also

De expert
Op www.anbo.nl leest u meer over deze belangenbehartiger. Wat betekent ANBO voor u?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top