Now Reading
Begrafenis of crematie – Wat zijn uw wensen

Begrafenis of crematie – Wat zijn uw wensen

We staan er bij leven liever niet al te lang bij stil. Terwijl een uitvaart toch juist zo persoonlijk is. Het is dan ook erg belangrijk om bij leven uw wensen kenbaar te maken. Wilt u begraven of gecremeerd worden. Welke muziek moet er gedraaid worden bij de uitvaart en welke mensen wilt u er wel bij hebben en zijn er misschien ook nog mensen die u liever niet op u uitvaart uitnodigt.

Vaak denken we dat onze wensen bij ons partner of naaste familie wel bekend zijn, maar vaak blijkt dit toch niet het geval te zijn en zitten de nabestaanden met veel vragen wanneer zij uw uitvaart moeten regelen.

Het enige dat zij willen is u een waardig afscheid geven en uw laatste wens uit laten komen. Mocht u zelf ook nog niet helemaal voor ogen hebben wat uw wensen zijn dan kunt u zich online bij diverse instanties oriƫnteren wat de mogelijkheden zijn. Zo komt u er snel genoeg achter wat bij u past en wat niet.

Ook krijgt u zo een idee welk kostenplaatje hier aan verbonden is, zodat u eventueel u uitvaartverzekering hier ook op kunt afstemmen.

See Also
plassen

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top