Now Reading
Beauty Vriendinnenarrangement in Limburg

Beauty Vriendinnenarrangement in Limburg

Beauty Vriendinnenarrangement in Limburg

Geniet samen van dit 2-daagse beauty vriendinnenarrangement in Limburg en overnacht op een prachtig kasteel. Daarnaast kunt u lekker ontspannen tijdens verschillende behandelingen. Of kom tot rust in het zwembad en de sauna en klets lekker bij tijdens het culinaire diner. Kortom: relaxen maar!

Wegdromen op een kasteel

Dit schitterende Landgoed Kasteel is gelegen in het cultuurvolle en groen landschap van de gemeente Roerdalen. Het landschap kenmerkt zich door prachtige bosgebieden, oude rivierarmen, moerasgebieden, uitgestrekte landbouwgebieden, stuifduinen en pittoreske plaatsjes. Daarnaast is het een fantastisch natuurgebied om te wandelen of te fietsen. Roermond met zijn gezellige centrum en het witte stadje Thorn liggen op een steenworp afstand.

Overnachten bij dit kasteel is wel heel bijzonder

In de kasteelhoeve, op zo’n 50 meter afstand van de Voorburcht verblijft u in unieke 2-persoons split level suites of luxe hotelkamers. Elke kamer heeft zijn eigen terras. Heel speciaal zijn de torenkamer en de “Baron de Ravillesuite” in de voorburcht. Ook zijn er 3 fantastische sauna suites beschikbaar in de nieuwe toren. Een kort of een lang verblijf op dit Landgoed Kasteel is gegarandeerd geslaagd!

Wellness

Het Kasteel is op eigen terrein uitzonderlijk en dat garandeert al vorstelijk genieten. En dan hebben we nog meer voor u. Op een paar kilometer afstand vindt u ons luxueuze en complete Wellness Center Vita Allegra.

Kortom, hier vindt u alles voor ontspanning en inspanning tijdens dit beauty vriendinnen arrangement in Limburg!

U laat zich verzorgen en verwennen in het Beautycentrum, ontspant in het saunalandschap en zwembad en sport in het fitnesscentrum. Hier vindt u het evenwicht waar Wellness om draait.

Lees ook
best geboekte vriendinnenweekendjes van 2022

Met onze behandelcabines, duo kamer, OPI manicure, make-up tafels, buitenterras pal aan de bosrand, een uitgebreid aanbod arrangementen en behandelingen, zijn wij één van de grootste beautycentra van Limburg. Laat u meevoeren met de exceptionele CENZAA producten.

Kortom, kom lekker ontspannen met dit Beauty Vriendinnen arrangement in Limburg!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top