Now Reading
Apple toont nieuwe iPhones

Apple toont nieuwe iPhones

Wat is er nieuw?
Fans van de iPhone hebben weer iets om zich over te verheugen, de nieuwe iPhone 5s is aangekondigd. De nieuwe telefoon heeft bijna hetzelfde frame als zijn voorganger maar is in meer kleuren beschikbaar. Een toevoeging aan het uiterlijk van de telefoon is wat aluminium aan de randjes wat ervoor zorgt dat de telefoon er mooier uitziet. De bedieningsknoppen zitten op dezelfde plek, hier is echter wel een vingerafdruksensor aan toegevoegd. De camera gaat er iets op vooruit en zal ook beter functioneren bij weinig ligt met behulp van de tweekleurige ledflitser. Deze flitser zal bij het fotograferen zorgen voor een natuurlijkere kleur van de foto’s. De telefoon zal over een snellere processor beschikken dan zijn voorganger en zal ook grafisch meer aankunnen.

Kleurrijk alternatief
Naast de iPhone 5s komt Apple ook met de iPhone 5c. Dit is een toestel dat is te vergelijken met de iPhone 5, maar dan met een plastic behuizing. Met deze goedkopere versie hoopt Apple een grotere doelgroep te bereiken. Vanwege de hoge prijs laten veel mensen de iPhone nog liggen. Ook hoopt Apple dat dit toestel aantrekkelijk zal zijn voor mensen die voor het eerst een smartphone gaan aanschaffen. De 5c zal ook in verschillende kleuren te verkrijgen zijn en er zijn ook speciale hoesjes in verschillende kleuren voor gemaakt. Op de website van Apple kun je jouw gewenste combinatie van kleuren alvast bekijken.

De vingeradruk en privacy

Na alle schandelen omtrent de Amerikaanse veiligheidsdienst en de schending van de privacy waren er nogal wat vragen over de veiligheid van de opgeslagen vingerafdrukken. Dit is uiteraard een ideale kans voor een overheid om een groot aantal vingerafdrukken te bemachtigen. Apple beweert echter dat deze informatie alleen op de telefoon zelf opgeslagen zal worden.Ook wordt er geen afbeelding van de vingerafdruk opgeslagen maar informatie hierover.

Andere producten?
Verwacht wordt dat Apple in oktober komt een bekendmaking komt van de iPad 5, de iPad mini2 en een nieuwe iMac. Voor de Apple fans dus nog genoeg leuks in het vooruitzicht.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top