Aanbieding: Wandelvakantie van Hotel naar Hotel in Drenthe

Aanbieding: Wandelvakantie van Hotel naar Hotel in Drenthe

Ontdek Drenthe tijdens deze heerlijke 4-daagse Wandelvakantie door Drenthe en wandel door de prachtige bossen rondom Orvelte. Ontdek de mooie natuur en wandel van hotel naar hotel.

Wandelen rondom Orvelte
Wandel met deze 4-daagse aanbieding door de prachtige staatsbossen rondom Orvelte. Ook wordt een bezoek gebracht aan één van de mooiste dorpen in Nederland (Orvelte).

Programma:
In de loop van de middag wordt u verwacht in één van de beste restaurants/hotel van Drenthe in Schoonloo voor uw eerste overnachting. Voor het diner (niet bij de prijs inbegrepen) kunt u kiezen uit een eenvoudig diner bij het restaurant aan de overzijde of een culinair diner in uw overnachtingshotel.

De volgende dag start uw wandeling richting het Hotel in Elp langs het Zwarte Water (Elpermeer) en de recreatieplas Loomeer. De langere route (ca 20 km) gaat ook langs het voormalige kamp Westerbork.

Op dag 3 gaat uw wandeling via museumdorp Orvelte, deels over het Drenthepad naar het Hotel in Wezep waarna u na een nachtje Wezep weer terugwandelt naar Schoonloo. Deze route gaat grotendeels over het Pieterpad. U kunt desgewenst een nachtje extra bijboeken in dit hotel.

De hotels waar u verblijft:

Dag 1: Het hotel in Schoonloo
Verscholen in het groen en langs de route van het Pieterpad ligt deze prachtige Herberg. Met een brasserie waar in informele sfeer een lunch en diner genuttigd kan worden, een restaurant voor wie meer in stijl wil dineren en een hotel waar heel basic of meer in luxe overnacht kan worden, biedt deze Herberg een compleet concept voor zowel de passant als de levensgenieter die een meerdaags arrangement in gedachten heeft.

Dag 2: het Familiehotel in Elp
Gelegen in Drenthe vindt u dit Familiehotel. In de directe omgeving zijn vele fiets- en wandelroutes en de centrale ligging van het pittore­ske Elp maakt de Koekoekshof een unieke uitvalbasis voor leuke activiteiten. In het restaurant kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of een diner. Ook is het heerlijk toeven op het zonnige terras.

Dag 3: Het Hotel-Restaurant in Wezup
Dit Hotel Café Restaurant en Slijterij ge­legen in het idyllische Drentse dorpje Wezup tussen Emmen en Westerbork in de gemeente Coevorden. Mede door de gemoedelijke Drentse sfeer hebben we al vele gasten mogen verwelkomen. Naast de vele mogelijke dagtrips en vertier in en om Wezup is deze practige locatie heerlijk om te ontspannen en ontstressen.

Klik hier voor meer informatie over deze heerlijke Wandelvakantie van Hotel naar Hotel in Drenthe!

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: