Met deze 5 badkamer gadgets creëert u in een handomdraai uw eigen Wellness

Met deze 5 badkamer gadgets creëert u in een handomdraai uw eigen Wellness

Bent u ook een liefhebber van beauty en wellness. Lekker ontspannen en verwend worden met een heerlijke massage, gezichtsbehandeling of pakking? Dan hebben wij 5 leuke gadgettips voor u om uw eigen badkamer ook om te toveren naar een kleine wellness.

De gadgets zijn bedoeld om uw badkamer sfeervoller en gebruiksvriendelijker te maken, zodat u ook thuis heerlijk kunt ontspannen en relaxen.

  1. Vindt u het fijn om gezellig samen te douchen, in bad te gaan of om in ieder geval tegelijkertijd gebruik te maken van de badkamer? Dit is natuurlijk ook erg gezellig en romantisch, maar het kan ook irritaties opleveren. Wanneer er uitgebreid gedoucht wordt zal er veel vocht in de badkamer ontstaan. Dit zorgt er voor dat de badkamerspiegel onbruikbaar wordt. Wilde u net dat gezichtsmasker aanbrengen kunt u niets meer zien. Een uitkomst is dan de Dimbare en condensvrije badkamerspiegel. Doordat de spiegel verwarmd wordt door een verwarmingselement beslaat deze niet bij een hogere luchtvochtigheid. Door de dimfunctie creëert u ook nog eens sfeervolle verlichting.
  2. Vervang uw douchekop voor een heerlijke regendouche. Wanneer het gaat om luxe in de badkamer is, naast het hebben van een bad, een regendouche een van de meest gewilde items. Een aantal jaar geleden werd de regendouche in Nederland geïntroduceerd. De toepassing van de regendouche was voornamelijk in hotels en in de luxere woningen. Inmiddels is de regendouche beschikbaar in verschillende maten en ook van verschillende merken. Dit zorgt er voor dat het voor een wat breder publiek geschikt is. Het voordeel van een regendouche is de bredere straal. Hierdoor wat het water beter of uw gehele lichaam verdeeld. Op deze manier blijft het lichaam warmer en zal uw lichaam beter tot rust komen. Een nadeel van de regendouche is wel dat uw meer water verbruikt. Dit is natuurlijk minder goed voor het milieu, maar dit betekent ook dat u goed moet kijken of uw verwarmingsketel wel de juiste druk kan leveren voor de regendouche.
  3. Zoals bij punt 2 aangegeven is het bad het meest gewilde item in de badkamer wanneer het gaat om ontspanning. En ook voor het bad zijn er diverse gadgets te verkrijgen die het baden nog aangenamer maken. Bent u al bekend met de badbrug? Dit is een plankje die over het bad geplaatst kan worden. De badbrug is er in diverse uitvoeringen. Speciaal voor het lezen van een boek of voor het plaatsen van een IPad. Voor de romanticus onder ons is het plankje ook heel geschikt om bijvoorbeeld kaarsjes op te plaatsen.
  4. Bent u ook een zonliefhebber en gaat u regelmatig onder de zonnebank? Dan is deze gadget een echte musthave! De sunshower. Deze sunshower kan in uw badkamer in de hoek van uw douche geplaatst worden. Deze kunt u dan aanzetten tijdens het douchen op de infraroodstand. Dan zorgt de sunshower voornamelijk voor een warme uitstraling op uw huid wat goed is voor de spieren. Wanneer u de sunshower op de zonnebank stand zet dan verwarmd deze ook, maar u krijgt tevens een lekker bruin tintje tijdens het douchen.
  5. Tot slot de laatste tip die wij geven is het opfleuren van je badkamer met bloemen en planten. Deze hebben namelijk ook een rustgevende werking op onze geest. Daarnaast verhogen planten het zuurstof gehalte in de lucht, waardoor wij ons ook makkelijker kunnen ontspannen.

Veel badplezier! Hierbij ook nog een paar leuke feitjes over badkamergebruiken die u misschien nog niet kende.