Now Reading
3X WIN WIN WIN!!! ANWB-wandelgids Lente & Zomer

3X WIN WIN WIN!!! ANWB-wandelgids Lente & Zomer

De nieuwe ANWB-Wandelgids Lente & Zomer neemt de wandelaar mee in 28 wandelroutes naar een plek waar de natuur op haar mooist is. De routes zijn door de ANWB-routeauteurs ontwikkeld en voeren door het hele land.

De nieuwe wandelgids is voorzien van QR-codes met filmpjes en andere extra’s. Door de Qr-codes met een smartphone te scannen kun je de filmpjes op je telefoon bekijken. Maar ook zonder smartphone kun je optimaal genieten van de prachtige wandelroutes in de gids.

In het boek vind je 28 wandelroutes van 6 tot 16 kilometer. Maar daarnaast vind je er ook natuurweetjes, horecatips en routekaarten.

Wat moet je doen om deze wandelgids te winnen?

Lees ook
Wandeltips in Drenthe

Stuur een mailtje naar contest@vijftigplus.nl met als onderwerp: winactie ANWB wandelgids. Stuur in het mailtje jouw mooiste natuurfoto met een korte beschrijving. De 3 mooiste foto’s winnen de ANWB-wandelgids.

De actie loopt tot met maandag 11 maart 12.00 uur. ’s Middags worden de winnaars bekend gemaakt via Facebook (incl. foto) en de winnaars ontvangen een mailtje. Vergeet niet je adres te vermelden, zodat we weten waar we de prijs eventueel naar toe kunnen sturen!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top