Now Reading
3 tips voor kleding apps tijdens het thuis winkelen

3 tips voor kleding apps tijdens het thuis winkelen

Tijd om uw garderobe te vullen met de zomercollectie. Shoppen kan tegenwoordig gemakkelijk en veilig via leuke shopping apps. Zeker nu we allemaal zo veel mogelijk thuis moeten blijven is online winkelen de oplossing voor het shoppen van nieuwe outfits. Tips voor leuke apps:

ASOS

ASOS beschikt over een groot assortiment van kwalitatief goede kleding. Het zoeken gaat gemakkelijk via de verschillende categorie├źn. Wilt u net even wat anders en unieke kleding dan zit u bij ASOS helemaal goed. Naast kleding kunt u hier ook producten vinden om haar en huid goed te verzorgen.

Zalando

Gigantisch aanbod en gratis retourneren. Bij Zalando kan iedereen slagen. Zalando is misschien wel de grootse bekendste fashion webshop van dit moment. Als u wat langer bent of juist wat langer zou willen zijn is het heel makkelijk om hier te winkelen. Ze hebben een speciale zoekoptie om zo iets passendst te vinden voor uw lijf. Zoek iets uit de stay home collectie of zoek in de categorie duurzaam voor iets dat bij u past.

About You

Opzoek naar merkkleding? About You is de verzamelplek voor de grote merken. Met goede prijzen en voorwaarden is de About You app ook zeker een tip. U vindt hier ook trendy outfits en u kunt hierdoor inspiratie op doen. Wilt u graag de look shoppen op de foto dan kunt u alles gelijk in het winkelwagentje zetten zonder de hele webshop af te gaan.

Lees ook
PME Legend jassen de belichaming van avontuurlijke stijl

De apps zijn allemaal te downloaden voor Android en IOS. Natuurlijk zijn er nog veel meer apps te vinden in de appstore. Let er wel altijd op dat een app beschikt over het thuiswinkel waarborg certificaat, het keurmerk voor webshops die in Nederland via internet producten verkopen. Zelf en leuke tip voor een kleding app? Geef deze dan aan ons door.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top