3 leestips voor het weekend – Buiten in de tuin of op uw balkon genieten van een goed boek

3 leestips voor het weekend – Buiten in de tuin of op uw balkon genieten van een goed boek

Tijd voor een goed boek in de buitenlucht. Dit weekend is er prachtig weer voorspeld waardoor u weer even buiten kunt genieten. Zoek in de tuin een plekje op in de zon of ga even op het balkon zitten, om u in te leven in een van deze prachtige verhalen. Wij hebben 3 boeken op een rijtje gezet die u dit weekend zou kunnen lezen.

Tip 1: De meeste mensen deugen

In dit boek duikt u in de geschiedenis van de mensheid en hun denken. Waarom veroverde de mens juist de aarde? Zijn we van binnen geneigd voor het goede of het kwade? Het boekt herschrijft de geschiedenis en werpt nieuw licht op de toekomst. Laat u mee slepen in het verhaal van Rutger Bregeman.

Tip 2: Abdelhak Nouri

De dag dat deze talentvolle voetballer neerzakte tijdens een oefenwedstrijd heeft iedereen wel mee gekregen. Voordat de wedstrijd afgelopen was kreeg hij een hartstilstand met ernstige hersenschade tot gevolg. In dit boek volgt u zijn hele verhaal vanuit het perspectief van zijn familie. Lees het hele verhaal over Abdelhak als voetballer en als mens.

Naar de overkant

Het verhaal gaat over een Engels gezin die alles op de rails lijkt te hebben totdat de situatie veranderd. Haar moeder van 90 komt weer bij hun wonen omdat ze niet zelfstandig meer kan leven. Haar dochter die 6 jaar in Milaan gewoond heeft komt terug met liefdesverdriet. Het leven verandert en er is veel stress, hoe zorgen ze er voor dat het gezin bij elkaar blijft? Lees het in het meeslepende verhaal van Santa Montefiore.

Liever een tijdschrift?

Wilt u zich liever vermaken in de tuin of op het balkon met kortere verhalen? Een tijdschrift kan natuurlijk ook, lees over nieuws, roddels of kies een blad die aansluit op je hobby. Er zijn verschillende tijdschriften waar u uit kunt kiezen bijvoorbeeld, Linda, Columbus, Story of een blad als Autoweek. Haal je tijdschrift in huis voor leesplezier in de tuin.