Now Reading
3-Daagse kerstspecial

3-Daagse kerstspecial

Voelen jullie de kerstkriebels ook al?

Speciaal voor de kerstdagen hebben we voor jullie dit mooie kerstarrangement uitgekozen. Dit 3 daagse kerstspecial geeft u een onvergetelijke kerst met overheerlijk eten, een winterwandeling en meer. Lees hieronder het arrangement door en voor meer informatie en foto’s klik op de link.

Kerst vieren op Texel – Kom genieten met deze 3-daagse kerstspecial
Vier uw kerstdagen op Texel! Deze unieke ervaring zal u niet snel vergeten. Dit sfeervolle hotel ligt midden in de leukste straat van De Koog. Hier kunt u lekker door de stad lopen of waai lekker uit op het nabij gelegen strand. Geniet van ontspannen kerstdagen met culinaire gerechten.

Dit 3-daagse Kerst arrangement is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en kerstlekkernij
  • 2 Overnachtingen
  • 2 x uitgebreid kerstontbijtbuffet
  • 1 x heerlijk 4-gangen kerstdiner
  • 1 x luxe 5-gangen kerstdiner op Eerste Kerstdag
  • Route voor een winterse wandeling en bij terugkomst een heerlijke kop soep
  • Bij vertrek ontvangt u een fles sprankelende wijn met twee mooie champagneglazen

3-daags kerst arrangement
Vier uw kerstdagen op Texel! Deze unieke ervaring zal u niet snel vergeten. Ons sfeervolle Hotel-Restaurant ligt midden in de leukste straat van De Koog. Hier kunt u lekker door de stad lopen of waai lekker uit op het nabij gelegen strand. Geniet van ontspannen kerstdagen met culinaire gerechten.

Het hotel
Het hotel staat midden in het bruisende centrum van De Koog en op 100 meter loopafstand van het strand en duinen. Het 3-sterren hotel beschikt over diverse faciliteiten, zoals een à la carte restaurant, Wellness Center (met solarium, sauna, infraroodcabine, stoomcabine en diverse douches) en comfortabele kamers voor een zeer aangenaam verblijf. Een echte vakantiebestemming om even alles te vergeten!

Op dit eiland geniet u van mooie fiets- en wandelroutes. Stranden, duinen, bossen en polders liggen verspreid rondom De Koog. In de gezellige badplaats De Koog en de omliggende dorpjes kunt u lekker winkelen of een bezoek brengen aan de mooie zeehondenopvang, Ecomare.

Lees ook
Top 3: Kerst aan zee

De kamer
De tweepersoonskamer comfort met douche is comfortabel, sfeervol en modern ingericht met extra lange bedden (2.10 meter), televisie, telefoon en bureau. De kamer beschikt over een badkamer met douche en toilet. De kamer is gelegen aan de voor- en de zijzijde van het pand met uitzicht op de gezellige winkel- en uitgaansstraat.

Met recreatieve groet,

Maarten Kumeling
Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top