De 25 Winnaars van de Enjoy Cadeaubon!

De 25 Winnaars van de Enjoy Cadeaubon!

Onlangs hebben weer veel plussers meegedaan aan ons panelonderzoek naar nieuwsbrieven en onderzoekspanels. Mijn dank gaat uit naar al deze respondenten!

Uit al deze respondenten zijn er 25 respondenten uitgeloot als winnaar van de Enjoy Cadeaubon ter waarde van €10,-!

Er zijn veel tips binnen gekomen, bruikbare en minder bruikbare. Wij als Vijftigplus.nl en Senioren.nl gaan onze uiterste best doen om uw tips te gebruiken om onze platformen met daarbij de nieuwsbrieven en het onderzoekspanel te verbeteren.

Even een kort overzicht van de meest opvallende uitkomsten.

Bijna 80% van de respondenten is vrouw. De grootste leeftijdscategorie is 56 – 60 jaar, maar daarnaast is gebleken dat ook vijftigminners en zelfs ouderen tot 90 jaar mee doen in ons onderzoekspanel. Bent u ons volgende lid? U ziet u bent nooit je jong of te oud om mee te doen aan ons onderzoekspanel.

De meest voorkomende vrijetijdsbestedingen zijn reizen en dagjes weg ook lezen en puzzelen zijn erg populair. Daarnaast wordt er veel gefietst en gewandeld. Maar ook vrijwilligerswerk blijkt een belangrijke vrijetijdsbesteding te zijn.

De meest interessante onderwerpen zijn nieuws, gezondheid, huis en tuin en trends en ontwikkelingen.

Nieuwsbrieven worden in het algemeen zeer interessant, leuk maar ook als informatief beschouwd, het leukste aan nieuwsbrieven zijn voornamelijk de weetjes en de aanbiedingen.
Daarentegen worden advertenties als minst leuk beschouwd.

Het cijfer dat onze nieuwsbrieven krijgt van de respondenten is een 7,5. Dus bent u nog niet aangemeld, meld u dan snel aan en check zelf waarom de nieuwsbrief zo hoog scoort!

Naast de nieuwsbrieven worden onderzoekspanels in het algemeen als leuk en interessant beschouwd, daarnaast zijn ze ook leuk als tijdverdrijf. Het meest leuke is dat er een vrijheid is van meningsuiting en dan er iemand mee geholpen kan worden. Daarnaast wordt het als erg prettig ervaren indien er iets gewonnen kan worden. Het meest onaangenaam is een te lange vraagstelling die als vaag beschouwd wordt.

Opvallend is dat ruim 20% van de respondenten voor het eerst mee doen aan ons onderzoekspanel. Bent u de volgende die ook voor de eerste keer mee doet?
Want ook ons onderzoekspanel, Vijftigplusonderzoek en Seniorenonderzoek wordt erkend met het cijfer 7!

De winnaars hebben per mail bericht ontvangen!

Wilt u ook meedoen met het onderzoekspanel en kans maken op mooie prijzen? Meldt u dan aan via www.vijftigplusonderzoek.nl

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: