Now Reading
2 leuke spellen voor op uw tablet of smartphone

2 leuke spellen voor op uw tablet of smartphone

2 leuke spellen voor op uw tablet of smartphone

Houdt u van spelletjes en vindt u het leuk om deze ook online met vrienden of onbekenden te spelen? Dan hebben wij de tip voor 2 leuke spellen voor op uw tablet of smartphone!

2 leuke spellen voor op uw tablet of smartphone

Rummikub

Wellicht komt de naam u al bekend voor en heeft u het wel eens eerder als bordspel gespeeld. Rummikub is namelijk razend populair. Leuk nieuws! U heeft nu ook de mogelijkheid om dit leuke spel op uw tablet of smartphone te spelen. De app is geheel gratis te downloaden en kan zowel online met onbekenden als met vrienden gespeeld worden.

Bij het online spel ziet u de stenen onderaan in het scherm. U heeft de mogelijkheid om met uw vinger de stenen heen en weer te slepen. Sleep de stenen waarmee u wilt starten naar het blauwe vlak. Onthoud hierbij dat u pas kan opleggen zodra u dertig punten kwijt kunt. U mag in de eerste beurt niet bij andere spelers aanleggen. Als u niet meer kunt klink dan rechts onderin op het groene vinkje. Uw beurt is dan voorbij en wordt doorgegeven aan de eerstvolgende speler. Mocht u niet op kunnen klik dan rechts onderin op de grote steen met het plusje. U zal een extra steen toegevoegd krijgen aan uw overzicht. De eerste speler die alle stenen van zijn of haar overzicht heeft weggespeeld wint het spel.

Trivia Crack

Tijdens dit online spel kunt u zowel vrienden als onbekenden uitdagen en samen uw kennis testen. Er zullen verschillende categorieën aan bod komen die gaan over sport, geschiedenis, wetenschap, amusement, aardrijkskunde of kunst . Heeft u de meeste vragen juist beantwoord? Dan wint u het potje.

Om het spel te starten laat u Willy de raddraaier de vraag selecteren uit de verschillende categorieën. Er zijn in totaal meer dan honderdduizenden spannende vragen en 20 spel talen. U heeft ook de mogelijkheid om te chatten met uw tegenstander.

Download snel deze 2 leuke spellen voor op uw tablet of smartphone en daag anderen uit!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top