2-daagse kerstarrangementen met TOP reviews 2016

2-daagse kerstarrangementen met TOP reviews 2016

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan!
Speciaal vanwege de kerstdagen hebben we 3 top 2-daagse kerstarrangementen met super goede reviews geselecteerd. Aan zee, culinair of op de Veluwe deze kerstarrangementen bezorgen u een onvergetelijke kerst.

Culinair Kerstarrangement in Zeeland – 2 dagen genieten
Laat u tijdens de Kerstdagen in de watten leggen! Geniet met uw familie en/of vrienden van de culinaire kerstdiners, de prachtige omgeving, de live muziek en natuurlijk de gezelligheid die Kerst met zich meebrengt.

Reviews:
“Gewandeld in het bos, over het strand, genoten van een diner, overnachting was heerlijk in de moderne kamer en de volgende ochtend ons verblijf afgesloten met een uitgebreid ontbijtbuffet.”
“We hebben ervoor gekozen om alleen een nachtje te komen, maar volgend jaar ga ik zeker vier dagen! Wat is het heerlijk om tijdens de kerstdagen geen zorgen te hebben over wat je gaat voorschotelen, we zijn aangeschoven in het restaurant en hebben heerlijk gegeten. De prachtige omgeving is erg leuk om te verkennen. We hebben gewandeld door het bos, over het strand en we hebben nog een bezoekje gebracht aan Renesse.”


2 daags Kerstarrangement – Piek in Giethoorn!
Tijdens de Kerstdagen kunt u onbezorgd genieten van de gezellige sfeer bij de dames van de Jonge. Blijf romantisch met z’n tweetjes overnachten of gezellig met de hele familie, een geheel verzorgd verblijf in ons hotel maakt uw Kerst compleet!

Reviews:
“Kan niet anders zeggen dat we het TOP hebben gehad met de Kerst zo aardig alles kan het personeel is super behulpzaam vriendelijk het eten was ook super kan niet anders zeggen dan ga hier naar toe.”
“Het was een heerlijk arrangement voor de Kerst heerlijk weg en even wandelen in het mooie dorpje. Ga hier zeker van de zomer nog eens naar terug!”


Crazy Kerst aan Zee arrangement in Scheveningen
Uitgebreid dineren in de Crazy Pianos, daarna lekker swingen met live pianomuziek afsluiten met een overnachting in het badhotel in Scheveningen. De volgende ochtend staat er een overheerlijk ontbijtbuffet voor u klaar!

Reviews:
“Geweldig personeel in het hotel. Ben zelfs nog gered door een mevrouw achter de bar die mij van een man afhielp die mij op denigrerende toon aansprak. Mede was het kerstarrangement inclusief Crazy Piano’s goed geregeld. Wij hebben ons prima vermaakt tijdens de kerst! Nog bedankt hiervoor.”
“Een prachtige avond, een organisatie die staat als een huis, een perfecte bediening onder de bezielende leiding van bedrijfsleider Roland, een show aan de piano’s die geweldig is. In één woord GEWELDIG !!!! Will & Ann”

Met recreatieve groet,

Recreatief.nl

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: