Now Reading
1850 helpt u op weg: zonder stress op pad

1850 helpt u op weg: zonder stress op pad

Reizen met het openbaar vervoer of de auto. We doen het allemaal (bijna) dagelijks, of het nu voor de dagelijkse boodschappen om de hoek is, of voor een dagje uit. Een goede voorbereiding zorgt voor een ontspannen reis zonder stress. Bel het telefoonnummer 1850 en wij geven u een advies op maat; samen plannen wij uw ideale reis.

U kent 1850 van nummerinformatie en daar kunt u ons natuurlijk ook nog steeds voor bellen. Maar wij kunnen meer voor u doen dan een telefoonnummer zoeken, wij helpen u ook bij het plannen van uw ideale reis. Of u nu dicht bij huis blijft, of een langere reis binnen Nederland plant. Uw bestemming maakt niet uit, wij helpen u er te komen. U krijgt van ons alle actuele informatie die u nodig heeft, zoals welke halte u moet hebben, hoeveel tijd u heeft om over te stappen, of er vertragingen zijn. Maar ook wanneer er tijdens uw reis iets gebeurt staan wij voor u klaar: vallen er treinen uit of staat er een lange file? Samen kijken wij hoe u dan het snelst en gemakkelijkst op uw bestemming komt. U ontvangt het reisadvies na het gesprek per gratis sms zodat u het onderweg nog eens kunt raadplegen.

U kunt ons bellen op het telefoonnummer 1850 (90 ct/min), maar u kunt ook via onze website uw reis plannen. 1850 helpt u op weg.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top